Jdi na obsah Jdi na menu
 



Zde byla možnost nechat nám vzkaz či komentář.

S ohledem na narůstající spam byla možnost přidávání komentářů zrušena.
 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Pozdrav

Kačka + Chica,25. 1. 2008 9:27

Ahoj Lukýnku, zase Vás po nějaké době zdravíme. Chceme pochválit tvou paničku - to byl skvělý nápad ta rubrika Reakce... Pěkně jsme se pobavily. Mě jako pejska taky tipuje málokdo - často jsem malý koníček, veverka, netopýr no a páníček si někdy myslí, že jsem dokonce telátko :-D A to jsem přitom úplně normální naháček :-D Posílám ti pusinku. Chica

odkazy fungují

Stáňa A její smečka,21. 1. 2008 18:55

Tak jsem si dneska trošku hrála a konečně zprovoznila odkazy, ale jak jsem ti již psala, v podstatě jsem dala odkaz na Tvoje Zlaté stránky:))). Páč ještě dva, tři odkazy a počítač by skončil asi dole sousedovi na autě:(((. Takže ty, co tam mám, by měly fungovat, doufám... Pa a pac, pac

..zase ta Stáňa

Stáňa,21. 1. 2008 11:11

Tak jsem jí to poslala a obratem hned odpověděla, je moc ráda a těší se a taky děkuje! Je dobře, že se tu objevil někdo jako ty. Odborných stránek je tu ažaž, ale je potřeba i tohle, co tu vytváříš ty, takhle obsáhle a srdíčkem. Moc to pomáhá, takže jen tak dál, držím palce!!!

bulteriéří kamarádi

Katty a Luky,21. 1. 2008 6:48

Pro všechny z vás, kteří nemáte a hledáte nějakého bulíčkovského kamaráda pro vašeho pejska, doporučuju prohlédnout odkaz po odkazu, který najdete u mě: "Další stránky o bullterriérech" - třeba natrefíte na někoho, kdo bydlí nedaleko od vás a když mu nabídnete společnou procházku, jistě se nějak domluvíte. I k tomuto účelu tenhle seznam může sloužit a věřím, že někomu pomůže najít pro svého pejska prima kamaráda nejen na venčení.

Pokud byste neuspěli, stačí navrhnout procházku na bulterier.net, kde se společná venčení domlouvají docela často. I tam je databáze psů (u některých podrobně vyplněná, u některých bohužel ne), kde se dá zjistit kontakt na pána nebo město, kde bulík bydlí.

Děkuju, Stáňo, za označení "Zlaté stránky", moc mě to potěšilo. Budu dál shánět a doplňovat české i zahraniční stránky o bullterriérech :-) A když mi pomůžete a nějaký nový odkaz mi pošlete, pomůžete třeba někomu najít kamaráda :-)

jiné téma

Stáňa ještě jednou,20. 1. 2008 14:35

Když tak na to koukám, máš obrovský přehled. No já mám připojení teprve krátce a stránečky mám tak od půli listopadu a vlastně se taky teprve rozkoukávám. Ale píšu si s jednou fajn holčinou, co má bílou bulinku, ale nemůže s ní na výstavy, protože má nějakou letní alergii. Ona je od Karlových Varů a hledá někoho, s kým by chodila venčit. Podle toho, co psala, tak bydlí někde na vesnici a reakce gumákových lidí na bulíčky jsou jak je známe:(. Jezdím na vesnici k sestřence, tak ty středověký názory na bulíčky znám... No a ona hledá někoho, kdo tam někde poblíž bulíčka taky má. Mohla bys mi poradit? Ona webky nemá, ale mám její mail a udělá jí to radost. Díky za pomoc

propána!!!!

Stáňa,20. 1. 2008 14:14

NO, tak tomu říkám seznam...Tak to nevím, ale asi toho využiju a dám rovnou jeden odkaz a to k tobě:)))...Já se tu morduju s pár odkazy a ty máš tady Zlaté stránky!!! Tak tohle by mi trvalo hodně dlouho, obzvlášť s mými propozicemi pro techniku :). Díky moc, a jestli ti to nevadí, tak si z toho budu opisovat, ale asi ne všechno, spíš dám odkaz na tebe. Ale fakt smekám!!!!!!!

Stáňo, mrkni k nám :-)

Katty a Luky,20. 1. 2008 12:48

Nemusíš mít kolem PC papírky s adresami stránek o bulíčcích, stačí navštívit naše stránky - "Další stránky o bullterriérech" a máš na výběr hned několik desítek stránek :-)

díky za pomoc

Stáňa a Arkusek a Blaženka,20. 1. 2008 11:13

Ahojky. Díky za vzkaz, no seděla jsem jsem u toho do půl druhý do noci a nic. O tom, že vymažu i ty co jdou, jsem už taky přemýšlela. Ale na základě tvého vzkazu mi přišel meil, že byly jakési technické problémy ve zprovoznění některých serverů,nebo co. Už bych to tam chtěla mít, takhle ty stránky nemám úplné a taky, když se chci podívat na jiné buldy, musím to různě hledat v tom papírkovém bordelu, co kolem PC mám :))). Pa, pac a pac a večer k tomu zase sednu

Pozdrav

Bára www.littlesmiles.cz,20. 1. 2008 10:11

Ahoj, máte moc hezké stránky a krásného bulíčka.
Taky se chystám cvičit bulíka pomocí klikeru, tak jsem zvědavá jak to půjde :-))

o.k. :-)

Katty a Luky,19. 1. 2008 21:16

Spojení funguje, stačí najít správný den, který by vyhovoval i Ivetce s Warrtíkem a můžeme vyrazit. Ještě trochu toho sluníčka kdyby nám svítilo :-)

Procházka

Baška,19. 1. 2008 20:22

Ahoj,
tak já už nevim, psala jsem Ti na e-mail a nic:-(Tak posílám svoji adr. dafoka@seznam.cz. Bakuše je bez sádry jako nová:-))Na tu procházku půjdem kdykoliv o víkendu, ale to už jsem psala:-).
Tak zdravíme...

Cauko Luky

Stano a Viva,17. 1. 2008 20:09

pozdravujeme aj s Vivou fesaka Lukyho..Mate velmi pekne stranky, inspirovalo ma to popracovat aj na nasich.. zelame vsetko dobre a vela radosti s Lukym..

(o: hurááááá :o)

Gi a Janča, www: jambet wgz.cz,17. 1. 2008 14:09

....achóóójjj, tak jsme se kóóónečně dostaly na vaše stránky ( díky odkazu u Cornušky z Čerchovské zahrady ), už jsme kolikrát narazily na váš odkaz, ale nikdy nás to nepustilo dál, máte úžasnýho medvídka, takovýho ještě na stránkách nemáme, tak si vás hned dáme do odkazů s tou překrásnou polární fotečkou, ju?, neva?, a ten krásnej kamarád Warrtík ( známe ho ještě ze stránek v ch. stanici, móóócinky se nám líbil ) mějte se báječně a zase se stavíme, muchláme čumáčky, papáček holky z Tábora...

Zdravíme Lukyho

Romča , www.ozzy-danny.estranky.cz,17. 1. 2008 6:40

Opravdu moc hezké stránečky. Je fajn, že jste se přidali k nám na diskuzi Celý Svět. Luky má super fotky. Posílám pusinu na klabák a Haf a Pac od Ozzyho a Dannyho :D

Ahoj

Lucka a krtek www.bulik-andy.unas.cz,16. 1. 2008 17:10

Luky je opravdu nádherný naprosto vybělený bulíček :-) Moc velkej fešák!!! Zdravíme z Příbrami

Ahoooj Luky!!

Vendula a Ginger,16. 1. 2008 8:22

..máš moooc krásné stránky a hlavně velmi dojemné povídání o sobě, je vidět, že jsi bulík každým chloupkem a ještě navíc ti to děsně sekne ;-)) tak ať se ti daří, čau zrzavka Gina.

pro Baki a Lucku

Katty a Luky,15. 1. 2008 13:27

Ahojky, kontaktuj mě na mail, domluvíme se. Katka

procházka

Bakule,15. 1. 2008 11:47

Ahoj, tak jak se máte? Co Lukajda?Naše Bakša si sundala sádru a hned se jí rozzářil SVĚT:-).Vete. nás uklidnil, že je vše ok. Chtěla jsem se zeptat, jestli neplánuješ nějakou tu procházku( více bulíčků) Rádi bychom přijeli.
Zdravíme Lucka a Bakša

Zdravíme až na Slovensko

Katty a Luky,15. 1. 2008 11:26

Ahojky, samozřejmě nemáme nic proti, dejte si nás do odkazů, budeme jen rádi. My máme Vaši stánku taky v seznamu stránek o bulíčcích - u zahraničních :-) Přijďte se zase někdy podívat, Katka a Luky

krasavec

dogsite www.dogsite.wbl.sk ,15. 1. 2008 11:01

Ahojte! Pekna stranka a Luky je nadhery. Mozem vas hodit na moju stranku medzi links? S pozdravom Katka